Péter Eszter – Pszichológus Debrecen

Péter Eszter pszichológus Debrecen

Vannak az életben olyan napok, amelyeket sosem felejtünk el. Amikor közgazdász hallgatóként 2010 januárjában véletlenül bekeveredtem egy orvosi pszichológia előadásra Debrecenben, azonnal éreztem, hogy most megváltozott az életem. Ott ültem a hatalmas előadóban visszafojtott lélegzettel és azt éreztem, hogy megtaláltam, amit mindig is kerestem. Attól a perctől fogva biztos voltam benne, hogy pszichológus leszek. Éreztem, hogy semmire sem vágyom jobban, mint hogy meghallgathassam az emberek problémáit és én legyek az, aki segít nekik megoldást találni rájuk. Rájöttem, hogy engem semmi nem inspirál jobban, mint az emberek és a történeteik.

És ez azóta sem változott. Péter Eszter vagyok és azóta már pszichológusként olyan embereknek segítek, akik érzik már egy ideje, hogy változtatni szeretnének az életükön vagy párkapcsolatukon, de nem tudják, hogy hogyan kezdjenek hozzá.

Azt gondolom, hogy az életünk túl rövid ahhoz, hogy ne úgy éljük, ahogy szeretnénk. Ahhoz túl kevés időnk van, hogy folyamatosan másoknak próbáljunk megfelelni ahelyett, hogy szembenéznénk saját magunkkal és a legbelsőbb vágyainkkal. Ugyanakkor hiszem, hogy pontosan érezzük mi legbelül, hogy mikor jön el az a pont, amikor már nem bírjuk tovább és változtatni akarunk. Amikor nem raboljuk tovább a saját időnket és felelősséget akarunk vállalni a döntéseinkért, ahelyett hogy folyamatosan másokra mutogatnánk. Ha nálad most jött el ez a pont, akkor várlak szeretettel a személyes (Debrecenben) vagy online tanácsadásaimon (bárhonnan), ahol átbeszélhetjük a kritikus pontokat és közösen próbálunk megoldást találni rájuk.

A pszichológuskereső oldalán részletes leírásban bemutatom , hogy milyen problémakörökben és témákban tudok neked segíteni konzultáció során.

A részletek és a pontos árak a Konzultáció menüpontban megtalálhatóak

Ha konzultáció helyett az online kurzusaim érdekelnek, a jelenleg elérhető tréningjeimet megtalálod a webshopomban.