KÖLCSÖNÖS VONZALOM JELEI

kölcsönös vonzalom jelei

Érezzük mi abból, ahogy ránk néz. De eleinte el sem merjük hinni, hogy ez velünk történik. Próbáljuk bemagyarázni magunknak, hogy ez biztos nem is nekünk szól, hiszen ő mindenkivel ilyen. Meg amúgy is túl jól néz ki hozzánk képest, teljesen esélytelen, hogy mi ketten egyszer egy pár legyünk. Aztán egyre több az egyértelmű jel. De eleget csalódtunk már, ezért óvatosnak kell lennünk, mondogatjuk magunknak. Közben pedig mélyen legbelül az esküvői indulót dúdoljuk, ahogy elhaladunk mellette a munkahelyi büfében. De vajon ezek valóban a kölcsönös vonzalom jelei vagy csak mi gondolunk ebbe a kapcsolatba túl sokat? Erről szól a cikk.

ZAVARBA JÖN

Nagyon könnyen zavarba tudjuk hozni. A lehető legszakmaibb kérdésünktől is megjelenik a pír az arcán és elkezdi verni a víz. Aztán össze-vissza beszél és hülyeséget válaszol, mint aki azt sem tudja, hogy milyen rendezvényen van. Pedig nyilvánvalóan jó szakember. Mi pedig teljesen elképedve figyeljük, hogy hogyan is válthatunk mi ki bárkiből ilyen hatást.

PRÓBÁL A KÖZELÜNKBEN LENNI

Ha lehetősége adódik, azonnal lecsap rá, hogy a közelünkbe férkőzzön. Mindig pont akkor támad kedve kávézni, amikor mi is a konyhában ülünk. Valahogy épp akkor éhezik meg, amikor mi is ebédelünk. Pont akkor indul el a parkolóba az autója felé, amikor mi is ezt tesszük. És minden céges ügyet szigorúan személyesen intéz el velünk az asztalunknál, még akkor is, ha bőven elég lenne egyszerűen egy e-mail-t küldenie nekünk hozzá.

A KÖLCSÖNÖS VONZALOM TOVÁBBI JELEI

FIGYEL RÁNK

Óriási figyelmet szentel mindennek, amit mondunk neki. Érdekli a beszámolónk a rémes hétvégénkről az idegesítő rokonainknál, meghallgatja a bosszankodásunkat amiatt, hogy a kupon-napok után nem tudtunk venni a kedvenc körömlakkunkból és még a kutyánk allergiagyógyszerének szerintünk veszélyesnek tűnő összetevőit is áttanulmányozza velünk. Mi pedig boldogan fürdünk ebben a figyelemben és alig hisszük el, hogy valaki ennyire érdekesnek talál minket.

BOLDOG, HA MEGLÁT MINKET

Teljesen kivirul, amikor összefutunk vele. Látszik, hogy már csak az is boldoggá teszi, ha a közelünkben lehet. Áhitattal néz minket, lesi minden lépésünket és látszik, hogy imád velünk időt tölteni. Mi pedig képesek vagyunk úgy ragyogni mellette, ahogy senki más mellett.

A kölcsönös vonzalom csodálatos dolog, hiszen hozzásegíthet minket ahhoz, hogy megtaláljuk általa a másik felünket.

Ha azonban azt érzed, hogy valamiért a szerelem megtalálása vagy egy tartós kapcsolat kialakítása nem megy neked ilyen egyszerűen és szakmai segítségre lenne szükséged, várlak szeretettel a tanácsadásaimon.

Vélemény, hozzászólás?